PERHATIAN!
jom ramai-ramai LIKE page Espiranza D'hearty :)
Espiranza D'hearty: "Giveaway by Miss Bella Razali" Espiranza D'hearty: "Giveaway by Miss Bella Razali"

26 April 2013

"Giveaway by Miss Bella Razali"

nk join,,klik banner!!

mula berblog dari tahun 2010,, tp suka-suka je.. n utk share ngn kwn rapat waktu tu..masing-ada blog.. lagipon baru lps SPMwaktu tu.. tp xaktif sgt pon dulu n tak amik taw pon psl dunia blog ni..haha.. pastu dpt lak smbung belajar dekat Politeknik Sabak Bernam,, line dekat situ sgt slow.. so mmg jrg sgt on9.. 3 tahun belajar tu on off jela..  skrg baru je bpe2 bulan abis.. mmg dah set nak aktif balik..lagipon skrg tgh ada bisnes on9 sendiri.. harap2 ramai akan nampak laa kedai sy ni.. Espiranza D'hearty..

kelebihan erk,, xde laa special pon.. jujur dulu xtaw lgsung edit2 blog ni.. tp sbb rajin membaca & selalu buka blog2 org.. blog masing-masing lawa-lawa,jeles kot.. terjumpa lak blog nya wat tutorial.. try laa ikot.. susah gak laa mula2.. xreti main ngn coding tu.. tp sbbkan sy jenis xcepat ptus asa.. maka terhasil laa blog skrg ni..hasil edit sendri.. siap editkan blog kwn2 lagi..hehe.. nak tgok satu contoh..  sini. so sekarang sy boleh laa kalu nak buat header yg simple2 je.. ^_^..

tag:
awk. , awk. , awk



tamat : 10 Mei 2013 (tarikh akan bertukar mengikut sambutan)


Kalau Anda Suka Like laa :)

2 budak comel :