PERHATIAN!
jom ramai-ramai LIKE page Espiranza D'hearty :)
Espiranza D'hearty: Alhamdullilah~~result Espiranza D'hearty: Alhamdullilah~~result

21 May 2012

Alhamdullilah~~result


assalamualaikum n selamat petang...
uhh,,setelah penat lelah jawab final exam beberapa minggu yg lepas.. akhirnya terjawab gak hasilnya...mmg sgt2 laa takot waktu nak tgok result tu taw x...mne xnye,,perasaan dah bercampur2 waktu tu... takut+cuak+excited dan macam2 lagi rase laa ader...

sy juga merupakan antara org t'awal yg tgok result...almaklum laa sy ni mmg xde kje kat umah ni selain on9 24 jam.. jd ble dgr result dah keluar agk t'kejut gak... so try2 laa g dkat laman web PSIS... tp xbole pon...aikk..n tbe2 je de sorg senior ny ckp kat wall dy,,spe2 junior yg xdpt tgok result lagi dy bole tlong...oo..mst laa sy anta org nye yg excited nak taw result an.. Ya Allah,,mula2 tgok result tu sgt2 laa xsngka... saya AKJ ag semester 5 ny.. ALhamdullilah..~~ senyum smp ke telinga rasa nye masa tu...trus mintax tlong check lagi sorang..sape punya yer...?? hehe.. BF saya laa...

& tahniah utk awk yer...yg sama2 mningkat semester ni...dan awak juga org pertama yg saya bagi taw result ni taw selain mak saya...hehe..tgh2 org tu sibuk jual bunga di konvo..kena kacau dgn saya...haha..sorry laa yer...


mmg xsangka juga laa...sbb nye final haritu xsesenang yang disangka... agak susah laa,,walaupon sume bole buat... ditambah pulak dgn markah PB yg rendah2 berbanding kwn2 kelas..uhhh,,mmg harapan utk AKJ rasa2 mmg tipis laa...ewah...tp mmg bersyukur sgt2..Alhamdullilah..

semester ni juga adalah semester paling busy dgn pelbagai program & aktiviti... utk pertama kali ny sy terlibat secara langsung dgn kelab,,program2...serta dengan semester yg pendek,,nth sempat ke tok stdy.. klas yg byk xganti dan last2 minit...lg seminggu nak exam,,still masih lg kelas...bahkan mlm2 minggu exam pon de kelas lagi...tp tu laa semangat dr lecturer yg patot dipuji.. betapa kerisauan mereka bila kami nak exam an...terima kasih banyak2 dr kami...jasa2mu sentiasa dikenang.... ^_^

nak  tgok result saya...jeng2..
klik dekat sini



untuk kwn2 juga terima kasih kerana membantu,,xkira apa cara sekali pon..dengan mengajak saya stdy sama2...klau xdiajak mmg laa mcm mne ntah stdy nye an...aish.saya ni sgt2 pemalas org nye..berbaloi2 laa xtdo sblom exam,,smp sakit2 kepala kan...harap sem depan kte sme2 dapat result yg gempak2 yer... tahniah juga tok mereka2 yg mendapat result yg gempak2 serta ada yg turut meningkat resultnye.. mereka yg menurun dr sebelum ni,,jgn sesekali putus asa yer kwn2,,.kami sentiasa ada utk memberi bantuan dkat korg.. kita ada satu semester je lagi utk sama2 wat yg terbaik... all the best..
skrg masa utk fokus utk semester dpn...chayok3..xlupa utk kwn2 yg amik short sem... selamat maju jaya.. ^_^
thank sgt kwn2 yg wish...sy sntiasa doa an tok korg juga..

tahniah tok kwn2 yg AKJ,,seramai 7 org..


Kalau Anda Suka Like laa :)

2 budak comel :